Käy peremmälle muukalainen!

Jefton Ponies on kilpaponeja kasvattava talli. Jeftonissa asuu newforesteja, connemaroja sekä ratsuponeja ja nämä kolme ovat myös kasvatusrotumme. Ponimme ovat aktiivisessa kilpakäytössä este -ja kouluradoilla sekä näyttelykehissä. Jeftonin tavoitteena on kasvattaa suorituskykyisiä poneja kilparadoille.

Mutta mistä kaikki sai alkunsa? Ipsun teki kovasti mieli sellaista tallia, jossa on pieni määrä poneja, ja jotka olisivat oikeasti menestyjiä. Menestyneet lyhyet suvut, ja poneilla itsellään tietysti kisattaisiin myös hurjasti ja hankittaisiin kaikki mahdolliset meriitit. Jeftonin toisena omistajana toimi aluksi Meloy, jolla oli ollut samanlaiset suunitelmat ja näin he lyöttäytyivät yhdeksi tiimiksi, ja perustivat Jefton Poniesin! Nimi idea tuli Meloylta, ja Ipsu tykästyi siihen heti. Helppoa ei ollut etsiä Jeftoniin tulevien ponien vanhempia kovien kriteereiden takia, mutta kyllähän ne lopuksi sitten löytyi. Jaksoimme pakertaa tallin parissa ja Jefton onkin nyt ollut jo yli kolme vuotta pystyssä. Ajan kuluessa muutoksia on tullut ja tällä hetkellä pidän yksin tallia. Näin Jefton sai alkunsa, ja toivotaan, että tulevaisuus on sitä mitä toivomme sen olevan!

Nyt voit rauhassa kierrellä ja tutustua talliin. Voit myös kuolata ponejamme ja lääppiä niitä, mutta ethän herätä heitä kesken kauneusunien? Ota myös mukaasi porkkana, muuten emme takaa sinun henkiin jäämistäsi. Muistathan kuitenkin, että Jefton Ponies on virtuaalitalli. Kaikki sivuilla oleva materiaali on mielikuvituksen tuotetta.

- Ylpeä ponien omistaja Ipsu VRL-07145

» Anna positiivinen ääni VRL:n tallilistalla! - kiitos!
» Jefton Ponies on Eliittiratsastajien jäsentalli!  Tällä hetkellä tallilla tapahtuu

14.12.2014
Tarkoitus olisi vaihtaa Jeftoniin pitkästä aikaa uusi ulkoasu. Samalla sivut päivitetään kokonaisuudessaan ja tekstit uusitaan. Poneilla kilpaillaan normaaliin tapaan ja käytetään laatuarvosteluissa.

Webdesign © Daniela P 2011 - photos © IdaM - other © Jefton Ponies